@linda.creadoodle

Wil jij jouw werk graag delen met een groot publiek? DAT KAN! Wanneer je materialen van Creadoodle gebruikt, laat me dat dan weten door linda.creadoodle in je foto op instagram te zetten. Stuur me ook een berichtje dat je onze producten hebt gebruikt hiervoor anders mis ik het misschien en dat zou jammer zijn toch? Ik plaats de mooiste kunstwerken in een @linda.creadoodle story of post zodat het wordt gezien door meer dan ……….. volgers, leuk toch?! Je kunt ook zelf een story maken met daarin vermeld dat je materialen van @linda.creadoodle hebt gebruikt.

Do you want to share your work in a @linda.creadoodle story or post? YOU CAN! When you use Creadoodle supplies. Let me know by putting linda.creadoodle in your photo and sent me a DM in which you let me know you used our products, when you don´t I will problably miss it. OR make your own story mentioning using @linda.creadoodle supplies. I will share my favorites with over ………followers! Like it????

Spread the love