FIBERART_COMMUNITY / linda.creadoodle

Fiberart community on instagram has been hacked, so now it is @linda.creadoodle I hope you will follow me so I will soon be up to my 121.000 followers to share your work!

Wil jij jouw werk graag delen met een groot publiek? DAT KAN! Wanneer je materialen van Creadoodle gebruikt, laat me dat dan weten door #creadoodle in je post op instagram te zetten. (Tag me dan ook in je foto ajb) Het beste is wanneer je me een chat bericht stuurt aangezien mensen tegenwoordig ook creadoodle gebruiken wanneer ze niet mijn producten gebruiken…. Ik plaats de mooiste kunstwerken in een @linda.creadoodle story zodat het wordt gezien door meer dan ……….. volgers, leuk toch?! Je kunt ook zelf een story maken met daarin vermeld dat je materialen van @linda.creadoodle hebt gebruikt.

Do you want to share your work in a @linda.creadoodle story? YOU CAN! When you use Creadoodle supplies. Let me know by using #creadoodle in your post and tag me in your photo OR make your own story mentioning using @linda.creadoodle supplies. Best is to send me a DM because now people who do not use my products use #creaoodle…. I will share my favorites with over ………followers! Like it????

Spread the love